Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting op alle deurkrukken!

Uitzetijzers

Wilt u graag uw raam op een kier zetten, zonder dat deze begint te klapperen? Dan is een raamsluiting door middel van een uitzetijzer een goede oplossing. Bij ons vindt u al een uitzetijzer vanaf €19,95.

Waarom een uitzetijzer

Met een uitzetijzer blijft uw raam op een stevige manier op een kier open staan, waardoor u gemakkelijke frisse lucht binnen krijgt. Ook kan uw raam niet verder open, waardoor er niemand naar binnen kan via het raam. Met stelpen kunt u er daarnaast voor zorgen dat het uitzetijzer wordt vastgezet op de door u gewenste stand.  Uitzetijzers, ook wel raamuitzetters genoemd, zijn geschikt om te plaatsen op uitzetramen. Bij draairamen kan een uitzetijzer gebruikt worden om te voorkomen dat hij verder waait. Tot slot is een raamuitzetter zeer geschikt voor ramen die niet aan de zijkant scharniert zijn, maar juist aan de bovenkant of onderkant. U kunt ze dan gemakkelijk vastzetten. Welke type u ook koopt, elk product van ons raambeslag aanbod heeft het SKG keurmerk. Dit betekent dat het voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Hoe werkt een uitzetijzer

Zoals hierboven al benoemd kunt u doormiddel van een stelpen het profielstuk naar wens instellen. Haalt u het profielstuk los van de stelpen, dan kan het raam helemaal opgedaan worden. De tele-uitzetter (telescopische raamuitzetter) kan gebruikt worden voor zowel naar binnen als naar buiten draaiende ramen. Het grote verschil met een raamuitzetter met stelpen is dat de montage gemakkelijker is. U hoeft namelijk de stelpen niet te monteren, waardoor deze uitzetijzer ook gebruikt kan worden als u bijvoorbeeld een hor voor uw raam heeft.