"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Deurespagnoletten

Met deurespagnoletten kunt u deuren afsluiten. Met de pompespagnoletten wordt de deur afgesloten door de hengel naar beneden te brengen.

Hoe bevestig je een deurespagnolet?

Een deurespagnolet wordt op het kozijn van de deur bevestigd en sluit in de onder-en bovendorpel met behulp van een espagnoletstang. U bediend één deur met de espagnolet, denk er om dat de tweede deur bediend moet worden met een handgreep. Zoekt u een bijpassende handgreep? Dan kunt u ook bij ons terecht. U kunt al ons deurbeslag met elkaar combineren, zodat uw interieur één stijl heeft. Zo kunt u kiezen voor aluminium deurespagnoletten, chroom deurespagnoletten en nikkel deurespagnoletten.

Waarom deurespagnoletten?

In de meeste gevallen worden deurespagnoletten toegepast op openslaande deuren. Deurespagnoletten geven je openslaande deuren een klassieke uitstraling. Naast de espagnoletten vindt u ook handgrepen voor de tweede deur, zoals een chromen handgreep met een lengte van 140 mm.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl