"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Meubelsloten

Wilt u uw meubel op een mooie en stijlvolle manier afsluitbaar maken, dan kunt u één van onze meubelsloten gebruiken. Onze meubelsloten dienen als veiligheidssloten. Een meubelslot is makkelijk te monteren en handig in gebruik.

Meubelsloten online kopen

Onze meubelsloten zijn van het merk Intersteel. Intersteel garandeert kwaliteit en geeft u bovendien 10 jaar garantie op alle producten. U kunt er dus vanuit gaan dat u een goed slot in huis haalt. Intersteel biedt naast meubelsloten ook ander deurbeslag en veiligheidsbeslag. Wilt u uw meubelsloten afstemmen bij uw handgrepen? Dat kan! Al het beslag is heel goed op elkaar af te stemmen. Bewaart u uw waardevolle spullen in een kast of wilt u bepaalde spullen afschermen, zoals medicijnen? Op elk meubelstuk is een los meubelslot te plaatsen. Zo creeërt u bijvoorbeeld een kastslot. Een ideale oplossing om uw meubel een extra stukje veiligheid te geven. Dit geeft naast veiligheid ook een luxe uitstraling. U bestelt al een meubelslot vanaf €4,55. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl