"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Raamkrukken voor draaikiep

Heeft u een draaikiepraam? Dan hebben wij de geschikte raamkrukken voor draaikiep ramen voor u. Vanaf een bedrag van €25 euro heeft u al een geschikte raamkruk voor uw raam. Natuurlijk bieden veel keuze in materiaal en stijlen, zo zit er altijd wat voor u bij. Een draaikiepraam is een raam die zowel kan draaien als kiepen. In de draaistand kunt u uw raam verticaal laten draaien. Een draaikiepraam heeft een ander soort raamkruk nodig dan een ‘standaard’ raam, vandaar dat u ze hier apart ziet van de andere raamkrukken.

Soorten raamkrukken voor draaikiep

Binnen de raamrukken voor draaikiep zijn er veel verschillende soorten te vinden. Zo hebben wij rechtse en linkse modellen, we hebben raamkrukken die passen in de lijn van Erik Munnikhof, raamkrukken voor draaikiep uit de collectie Idyllique (met een nostalgische uitstraling), raamkrukken in een T-model en raambeslag en tot slot krukken van designer Bas Köning. Het kopen van draaikiepbeslag hoeft dus niet saai te zijn! Bovenal vindt u niet alleen raamrukken voor draaikiep in bovengenoemde stijlen, maar ook deurkrukken en -grepen. Hierdoor kunt u uw woning compleet maken met bijzondere design.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl