Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 20% korting t/m 20 mei!

Veiligheidsrozetten

Wilt u de cilinders in uw slot tegen inbraak beschermen? Dan kunnen veiligheidsrozetten een oplossing bieden. Uw slot wordt beschermd, omdat het cilinder van uw cilinderslot niet meer afgebroken kan worden.

Waarom een veiligheidsrozet?

Tegenwoordig maken we helaas wel eens mee dat inbrekers, met behulp van speciaal gereedschap, uw cilinder uit de deur te wete te breken. Ook al is uw woning beveiligd met bijvoorbeeld 3 puntsluitingen en scustrips. U moet er op rekenen dat elke deur die u met een sleutel open kunt maken te openen is door een inbreker. Een veiligheidsrozet kan langs de buitenzijde niet worden losgeschroefd. Dit voorkomt dat de cilinder afbreekt. Natuurlijk hoeft zo’n praktische deurslot niet lelijk te zijn. U kunt dit veiligheidsbeslag laten passen bij de stijl van de rest van uw huis. Te denken aan zwart en robuust, zilver (aluminium veiligheidsrozetten) (chroom veiligheidsrozetten) en glanzend, vierkant of rond en goudkleurig veiligheidsrozetten. Zo zit er eigenlijk altijd wel een geschikte cilinderslot voor u tussen. Wij bieden dan ook een ruim aanbod in kleuren en afmetingen, met of zonder kerntrekbeveiliging. 

SKG gekeurd veiligheidsbeslag bestellen

Onze veiligheidsrozetten dragen het merk Intersteel. Dit veiligheidsbeslag is SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat. Bij de veiligheidsrozetten krijgt u bevestigingsmateriaal voor montage en een uitgebreide montagehandleiding. Mocht u vragen hebben, dan helpt de klantenservice u graag verder! De klantenservice is elke dag te bereiken tussen 08:00 en 18:00 uur.