Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Accessoires

Naast alle beslag voor binnen en buiten huis vindt u bij ons ook woonaccessoires zoals sloten, deurstoppers, huiscijfers, scharnieren, wc-rolhouder, etc. Gaat u verhuizen, verbouwen of klussen? Dan is het niet onverstandig om deze categorie niet over te slaan.

Binnen onze woonaccessoires vindt u alles wat handig is voor:
het vastzetten van deurbeslag (bevestigingsmateriaal, scharnieren, leuningdragers, etc. )
het aanvullen van uw woning aan met benodigdheden (beldrukker, brievenbus, pictogrammen, huiscijfer, etc.)
comfort (zoals een wc-rolhouder)

Wij proberen in te spelen op alle behoeftes. Mocht u toch nog iets tussen dit rijtje missen, dan horen wij dit ook graag.

Onze accessoires voor deurbeslag

Onze sloten zijn voorzien van alle veiligheidseisen en in varianten zoals een cilinderslot, badkamer- of toilet slot of een kastslot, u heeft volop keuze. Onze deurstoppers zijn van RVS, chroom of smeedijzer en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook onze luikringen, die u kunt gebruiken voor luiken, maar ook kisten of kasten, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Om te bevestigen kunt u bouten, stiften, schroeven etc. bij ons online bestellen.
Om uw deuren subtiel open en dicht te laten gaan vindt u hier ook scharnieren. U zal denken, scharnieren zijn alleen praktische, maar u kunt bij ons stoere, klassieke, moderne en landelijke scharnieren bestellen.


Onze woonaccessoires voor rondom uw huis

U kunt uw woning aanvullen met benodigdheden, zoals een huiscijfer een mooie deurbel en noem maar op. Wij proberen met ons aanbod uw keuze niet te beperken. Naast kwalitatieve producten (waar wij onze hele webshop mee gevuld hebben), willen we ook inspelen op verschillende stijlen woningen. Zo verkopen wij online huisletters en huiscijfers van mat zwart, goudkleurig, zilverkleurig, stoer, klassiek, modern, noem maar op. Dit geldt ook voor onze beldrukkers en briefplaten. U kunt alle accessoires op elkaar afstemmen. Ook een brievenbus of postkast hoeft niet saai te zijn. Kies één met een mat zwarte look of een nostalgische brievenbus in één van de RAL kleuren. Wilt u een (nieuwe) trapleuning? Dan vindt u bij ons de leuningdrager of leuninghouder voor de leuning. Gemaakt uit Nikkel, gelakte messing, geborsteld RVS, chroom en smeedijzer.

Onze woning accessoires voor de badkamer of toilet 

Tot slot kunt u terecht voor badkamer- en toiletaccessoires. Een bijzonder ontwerp bieden wij niet aan, maar wel alleen maar kwaliteit. Onze producten zijn gemaakt van roestvrij staal, wat betekent dat de producten een lange levensduur hebben, ook in een vochtige omgeving.

Klik op één van de subcategorieën om onze accessoires beter te bekijken.