Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Chroom

9 van 9

Onze chromen deurkrukken hebben een luxe uitstraling. Deze zijn per paar verkrijgbaar, met rozet en met of zonder cilindergat. Deze deurkrukken zijn bedoeld als binnendeurbeslag.

Waarom chromen deurkrukken

In onze collectie chromen deurkrukken heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen.

  • Onze standaard chromen deurkrukken zijn uitgevoerd in Chroom en naderhand gepolijst, waardoor ze een glanzend uiterlijk krijgen. Deze deurkruk past goed in een moderne en luxe huiskamer.
  • Daarnaast heeft u keuze uit een hele mooie kleuren combinatie. Deze deurkruk is zilverkleurig met een beige kleur. Dit komt, omdat deze deurkruk gemaakt is van mat nikkel en glanzend chroom. Deze deurkruk past goed thuis in een luxe interieur, modern, fris en zakelijk. U vindt deze deurkrukken in verschillende vormen en maten. Zo zijn ze verkrijgbaar met een rechte kruk en een gebogen kruk. Daarnaast kunt u kiezen uit een rond rozet of een vierkant rozet.
  • Ook is er een combinatie verkrijgbaar van glanzend chroom en zwart. Deze combinatie past goed thuis in een stoer interieur. 

 

Levering deurkrukken

De meeste deurkrukken worden per paar geleverd. Heeft u vragen over het aantal deurkrukken die u nodig heeft of over de levering van onze chroom matte deurkrukken? Bel dan gerust naar onze klantenservice. We zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Ons team weet u vast en zeker te helpen met al uw vragen.
Wilt u bestellen? Bij de meeste producten op onze webshop geldt voor 15:00 uur besteld is morgen geleverd.