Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting op alle deurkrukken!

Raambeslag

Raambeslag bestaat uit producten die ervoor zorgen dat ramen goed geopend en veilig gesloten kunnen worden. Bent u op zoek naar raambeslag van hoge kwaliteit? Ons assortiment bestaat uit hang-en sluitwerk, zoals raamsluitingen, raampennen, raamkrukken voor draaikiep en uitzetijzers.

Waarom raambeslag / een raamslot?

Het is belangrijk uw ramen te sluiten met sterk raambeslag. Gaat u een weekendje weg of op vakantie? Dan kunt u met een rustig gevoel wegblijven. Met het raambeslag van DeKrukSpecialist heeft u sowieso uw ramen erg veilig afgesloten. Dit raambeslag is van het merk Intersteel en bevat een SKG keurmerk.


Welk raambeslag moet ik hebben voor mijn woning?

Voordat u een keuze maakt uit onze soorten raambeslag is het natuurlijk handig om te weten voor wat voor ramen u iets aanschaft. Kan uw raam zowel draaien als kiepen? Dan heeft u waarschijnlijk draaikiepbeslag nodig. Draait uw raam naar binnen of buiten? Dan zit u waarschijnlijk goed bij onze raamsluitingen. Heeft u een kantelraam? Dan kunt u ook gebruik maken van raamsluitingen. Wilt u voorkomen dat uw raam te ver naar binnen of buiten waait, dan kunt u het beste gebruik maken van een raamuitzetter. Heeft u een schuifraam? Dan kan een raampen een uitkomst bieden?

Voor ieder wat wils

Wij snappen dat u uw deurbeslag en raambeslag op elkaar af wilt stemmen. U heeft bij ons dan ook een ruime keuze uit vormen, maten en kleuren raambeslag. Zo vindt u bij ons antieke raamsluitingen van messing gebruineerd of van smeedijzer in mat zwart. U vindt bij ons ook moderne zilverkleurige raamsluitingen van Chroom en RVS.
Ook de raampennen zijn gemaakt van messing en nikkel en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, zilver, goudkleurig.
Onze raamkrukken zijn verkrijgbaar in mat zwart, gemaakt van smeedijzer. Deze raamkrukken passen in een landelijke, stoere en vintage woning. U kunt mat zwart in onze gehele webshop terugvinden, zoals bij onze deurkrukken en meubelgrepen. Zo kunt u mooi combineren. Onze zilverkleurig raamkrukken met een matte finish of een gepolijste finish blijven populair in woningen. Voor een speciaal uiterlijk kunt u kiezen uit een combinatie van RVS en hout.