Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Veiligheidsschilden

Maak inbreken een stuk minder gemakkelijk met onze veiligheidsschilden. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende veiligheidsschilden mét of zonder kerntrekbeveiliging in de variaties PC-92, PC-72 of PC-55. 

Waarom een veiligheidsschild

Tegenwoordig weten inbrekers via het boren en uittrekken van de kern van uw slot binnen te komen. Een veiligheidsschild zorgt ervoor dat dit niet mogelijk is. U vindt bij ons veiligheidsschilden met en zonder kerntrekbeveiliging. De kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat de cilinder volledig beschermd is tegen uitboren of uittrekken. Sinds eind 2013 is kerntrekbeveiliging bovendien verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw.

Veiligheidsschilden met of zonder kerntrekbeveiliging

Veiligheidsschilden zonder kerntrekbeveiliging zijn schilden met profielcilindergat, bevestigingsmateriaal voor montage, een boormal en een uitgebreide montagehandleiding. Bij de veiligheidsschilden mét kerntrekbeveiliging leveren wij een binnenschild met deurkruk en profielcilindergat en een buitenschild met deurkruk en kerntrekbeveiliging. U krijgt daarnaast bevestigingsmateriaal voor montage met bijbehorende montagehandleiding en boormal. Onze veiligheidsschilden zijn van het merk Intersteel. Zij garanderen een hoogwaardige kwaliteit aan veiligheidsbeslag en deurbeslag. Dit product heeft dan ook een SKG*** keurmerk.