"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Veiligheidsschilden

Maak inbreken een stuk minder gemakkelijk met onze veiligheidsschilden. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende veiligheidsschilden mét of zonder kerntrekbeveiliging in de variaties PC-92, PC-72 of PC-55. 

Waarom een veiligheidsschild

Tegenwoordig weten inbrekers via het boren en uittrekken van de kern van uw slot binnen te komen. Een veiligheidsschild zorgt ervoor dat dit niet mogelijk is. U vindt bij ons veiligheidsschilden met en zonder kerntrekbeveiliging. De kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat de cilinder volledig beschermd is tegen uitboren of uittrekken. Sinds eind 2013 is kerntrekbeveiliging bovendien verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw.

Veiligheidsschilden met of zonder kerntrekbeveiliging

Veiligheidsschilden zonder kerntrekbeveiliging zijn schilden met profielcilindergat, bevestigingsmateriaal voor montage, een boormal en een uitgebreide montagehandleiding. Bij de veiligheidsschilden mét kerntrekbeveiliging leveren wij een binnenschild met deurkruk en profielcilindergat en een buitenschild met deurkruk en kerntrekbeveiliging. U krijgt daarnaast bevestigingsmateriaal voor montage met bijbehorende montagehandleiding en boormal. Onze veiligheidsschilden zijn van het merk Intersteel. Zij garanderen een hoogwaardige kwaliteit aan veiligheidsbeslag en deurbeslag. Dit product heeft dan ook een SKG*** keurmerk. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl