"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Beldrukkers

Beldrukkers zijn tegenwoordig meer dan alleen praktisch. U kunt uw beldrukker afstemmen op de stijl van uw huis. Zo vindt u hier een smeedijzer zwarte beldrukker, mat zwarte beldrukkers van RVS in ronde en vierkante vormen en een traditionele trekbel uit de jaren 30.

Ons aanbod beldrukkers

Ons assortiment varieert van rond tot ovaal, en van matzwart tot glanzend zilver bedrukkers. In onze collectie beldrukkers vindt u nog een traditionele bel uit de jaren 30. Houdt u van een klassieke uitstraling? Dan is deze bel erg geschikt. Deze bel was de voorloper van het elektronische aanbellen. Het kost u dus ook geen elektriciteit! U koopt deze trekbel al vanaf €54,90. Mocht u toch interesse hebben in een elektronische beldrukker, dan koopt u al een vanaf €18,76. Onze beldrukkers zijn van het merk Intersteel. De deurbellen van Intersteel zijn geschikt voor een twee aderige aansluiting. Bij onze beldrukkers leveren wij bevestigingsmateriaal voor montage. Mocht u er niet uitkomen wat betreft de bevestiging dan staan wij natuurlijk met onze klantenservice voor u klaar!

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl