Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 20% korting t/m 20 mei!

Buitendeurbeslag

Als u op zoek bent naar buitendeurbeslag/veiligheidsbeslag, dan bent u op het goede adres! Wij bieden een ruim assortiment aan deurgrepen, deurknoppen en sloten voor uw voordeur, openslaande tuindeuren, schuifdeursysteem of deurkozijn. Van het kwalitatieve merk Intersteel. Deurbeslag voor buiten moet passen bij uw huis en uw smaak, waardoor u bij ons keuze heeft uit vele soorten.

Buitendeurbeslag messing, RVS en meer

Ons buitendeurbeslag bestaat onder anderen uit deurkrukken voor buiten. Oftewel deurkrukken voor de voordeur of achterdeur. Deze deurkrukken zijn verkrijgbaar op een lang schild of op een rozet. Heeft u voorkeur voor een bepaald kleur? Dan is daar rekening mee te houden. Wij verkopen ons buitendeurbeslag in alle denkbare materialen. Zo vindt u uw deurklink van aluminium, RVS, Chroom, Messing en Titaan.

Mat zwarte buitendeurbeslag

Natuurlijk gaan wij mee met de laatste trends en kunt u bij ons alles in de variant ‘mat zwart’ krijgen. Deurkrukken voor buiten in matzwart zijn gemaakt van Titaan PVD.

Deurknoppen voordeur

Naast deurkrukken verkopen wij natuurlijk ook deurknoppen. Deze knoppen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo vindt u bij ons smeedijzeren deurknoppen, maar ook goudkleurige deurknoppen. Goudkleurige deurknoppen staan erg mooi op mat zwarte of groene buitendeuren. Ook past dit heel goed bij een witte buitendeur. Natuurlijk vindt u ook RVS deurknoppen of chromen deurknoppen. De knoppen waar u uit kunt kiezen zijn rond of vierkant.

Deurgrepen buitendeur

Deurgrepen voor de buitendeur kunt u plaatsen op schuifdeuren of tuindeuren. Ook staan ze prachtig op tuindeuren. Ze zijn zowel voor enkele deuren als dubbele deuren geschikt. Onze deurgrepen zijn veelal van RVS, dat betekent dat ze een lange levensduur hebben. Ze zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Een zilverkleurige moderne deurgreep staat prachtig op robuust hout.  Mat zwarte landelijke deurgrepen staan erg mooi bij staal en hout.


Deurklopper buitendeur

Een deurklopper geeft een nostalgische uitstraling en zou dus ook goed door kunnen gaan als antiek buitendeurbeslag. Dit past erg goed bij een landelijke woning of bijvoorbeeld een jaren 30 woning in een mooie stad. Onze deurkloppers zijn verkrijgbaar in matzwart, goud en zilver. Van materialen zoals RVS, messing en chroom.

Veiligheids buitendeurbeslag

Naast deurgrepen verkopen wij ook veiligheidsbeslag voor het beveiligen van uw huis. Deze producten zijn SKG gekeurd, wat betekent dat het om inbraakwerend beslag gaat. Dit beslag draagt bij aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).Ons veiligheidsbeslag is afgestemd op ons deurbeslag en meer. U hoeft dus niet perse te kiezen voor een praktische oplossing, maar u kunt het beslag ook op de rest van uw woning afstemmen. Zo heeft u keuze uit verschillende materialen: aluminium, RVS, nikkel, chroom of messing. En u heeft keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur past het beste in uw woning? Zwart, goudkleurig, zilverkleurig of wit veiligheidsbeslag?

Veiligheidsbeslag met SKG keurmerk

Niet-SKG-gekeurde beslag is gemakkelijk te forceren of te verwijderen.  SKG gekeurde veiligheidsbeslag zorgt ervoor dat zowel het insteekslot als het cilinderslot van uw buitendeur goed beveiligd is. Ten eerste, omdat het buitenschild van veiligheidsbeslag dik en massief is. Het buitenschild ligt ook iets over de profielcilinder heen, waardoor deze goed beschermd is. Ten tweede omdat de duurzaamheid van het product getest is, evenals temperatuurbestendigheid. Ten derde, omdat er uitgebreid aandacht besteedt is aan de inbraakwerendheid, uiteraard. Hierdoor heeft uw product de 3 SKG sterren verdiend. 

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

U kunt er bij veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging vanuit gaan dat de het cilinderslot op uw deurbeslag tegen uitboren en uittrekken is beschermd. Dit komt omdat het buitenschild het grootste deel van de profielcilinder bedekt. Het politie keurmerk Veilig Wonen (PKVW) heeft als eis opgenomen dat voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw kerntrekbeveiliging verplicht is.