Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Briefplaat

Maak uw voordeur af met een mooie brievenbus briefplaat die precies past bij de stijl van uw huis! Met een ruim assortiment van brievenbus briefplaten zit er vast iets geschikts voor u bij. Daarnaast vindt u bij ons tochtweringen en tochtkleppen. Bekijk snel ons aanbod.

Brievenbus briefplaten

Brievenbus briefplaten zijn ideaal! U hoeft nooit meer de deur uit om post op te halen. U voorkomt dat post natgeregend wordt en u hoeft ook niemand te vragen post uit de postbus te halen wanneer u op vakantie bent. Wij bieden brievenbus briefplaten in bijvoorbeeld goud, zilver en zwart. U vindt bij ons naar buiten draaiende briefplaten en briefplaten die zijn voorzien van een regenrand.
Ook vindt u briefplaten in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld uit de zwarte briefplaten. Deze collectie bevat smeedijzeren deurbeslag. U kunt er voor kiezen meerdere producten uit deze lijn te bestellen, dit geeft uw interieur een knusse en warme sfeer. U bestelt al een briefplaat vanaf €42,80
Al onze brievenbus briefplaten zijn van goede kwaliteit. Onze briefplaten voldoen aan de NEN norm voor de Nederlandse Postwet. Dit houdt in dat deze briefplaten voldoen aan de afmetingen van de brievengleuven die zijn bepaald.

Tochtwering en tochtkleppen

Onze brievenbus tochtweringen en tochtkleppen vindt u in verschillende modellen, afmetingen, materialen en kleuren. Ook vindt u bij ons tochtkleppen met alleen een borstel. De tochtweringen en zijn bestemd voor montage aan de binnenkant van uw voordeur. Tochtkleppen of tochtborstel voorkomen dat er wind naar binnen waait. U bestelt al een tochtwering of tochtklep vanaf €44,39