Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Deurcamera en spion

Zorg voor dat extra stukje veiligheid met een deurspion of deurcamera. Door een deurspion of deurcamera te plaatsen in uw deur kunt u zien wie er aan uw deur staat. De deurspionnen en deurcamera’s van DeKrukSpecialist zijn van hoge kwaliteit.

Deurspionnen

Een deurspion heeft geen camera. U plaatst een deurspion op uw deur en hier kunt u doorheen kijken. Met een deurspion hoeft u niet de verplichting te voelen open te doen. Iemand die buiten uw deur staat ziet niet dat u naar buiten kijkt. Bij onze deurspionnen kunt u verschillende afmetingen vinden voor verschillende deurdiktes. De deurspionnen van DeKrukSpecialist zijn van het merk Intersteel en verkrijgbaar in gelakte messing en chroom. U heeft er al één vanaf een prijs van €8,25. Met deze deurspionnen heeft u een kijkhoek van 200 graden.

Deurcamera's

Naast onze klassieke deurspion verkopen wij ook een digitale camera beveiliging. U kunt met één druk op de knop op een digitaal scherm zien wie er voor uw deur staat. Oftewel een deurbel met camera. Onze deurcamera's zijn zwart of grijs en  verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

Wanneer u bij ons een deurspion of deurcamera besteld krijgt u altijd bevestigingsmateriaal voor montage erbij, een uitgebreide montagehandleiding en vier AA batterijen. Onze deurcamera’s zijn van Intersteel. Onze Intersteel deurcamera’s zijn eenvoudig te installeren.