"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Meubelknoppen

DeKrukSpecialist biedt een ruim assortiment aan meubelbeslag voor verschillende interieurstijlen, waaronder meubelknoppen. Van groot tot klein, van een paddestoel vorm tot een platte vorm, het aanbod is heel divers!

Meubelknoppen gebruiken

Heeft u een meubelstuk thuis staan waarvan de meubelknoppen aan vernieuwing toe zijn of passen de meubelknoppen niet meer bij de rest van uw interieur? Dan zijn losse meubelknoppen, of kastknoppen, ideaal om aan te schaffen. De knoppen zijn een snelle, leuke en betaalbare manier om meubels een nieuwe uitstraling te geven. En dat is nog niet alles! Al ons meubelbeslag, zoals deze meubelknoppen, kunt u laten aansluiten bij ons deurbeslag en raambeslag. Heeft u bijvoorbeeld voorkeur voor onze klassieke en antieke deurbeslag, dan kunt u in de andere categorieën bijpassende exemplaren vinden, zoals zwarte meubelknoppen, antieke meubelknoppen of houten meubelknoppen. Niet alleen voor meubels in de woonkamer zijn deze knoppen geschikt, u kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor de keukenkastjes.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl