Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting op alle deurkrukken!

Kierstandhouders

Een kierstandhouder biedt een goede oplossing als u graag wilt weten wie er voor de voordeur staat zonder de deur helemaal te moeten openen. Een kierstandhouder houdt inbrekers buiten. Met dit product opent u uw deur, maar kan niemand naar binnen. Natuurlijk is dit product ook geschikt voor een raam. 

Hoe gebruik ik een kierstandhouder van DeKrukSpecialist.nl

Een kierstandhouder wordt het meeste gebruikt voor inbraakpreventie. Dit soort veiligheidsbeslag is relatief goedkoop. U kunt dit slot ook gebruiken als deurvastzetter wanneer u graag uw deur op een kier wilt, maar niemand ongevraagd in uw huis wilt hebben. Dit kan tevens voor uw raam. Een kierstandhouder bestaat uit een beugel met een hendel, die u op de deur en op de deurpost bevestigt. Als dit bevestigd is kan uw deur of raam niet verder geopend worden dan een kier. Wilt u daarna de deur in zijn geheel openen, dan sluit u de deur weer helemaal, waarna de dit hangslot los kan worden gemaakt.
Binnen ons assortiment bieden wij kierstandhouders aan die passen op verschillende deuren, zowel naar buiten draaiende deuren als naar binnen draaiende deuren. U bent dus niet beperkt in ons deurbeslag voor huisbevieliging.
Onze Kierstandhouders variëren in prijs. Alle kierstandhouders hebben een opening van 8 centimeter en zijn gemaakt van roestvrij staal, zie ook roestvast stalen kierstandhouder. Al onze kierstandhouder zijn van het merk Intersteel.

Een kierstandhouder online bestellen

Bestelt u een kierstandhouder bij DeKrukSpecialist.nl? Dan krijgt u daarbij bevestigingsmateriaal voor montage, u krijgt een montagehandleiding en een boormal. Zo is het erg gemakkelijk om de houder te bevestigen. In onze beschrijving staat vermeld of de houder geschikt is voor een deur of raam die naar buiten draait of naar binnen draait.