Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Deurkrukken buitendeur

Voordeurbeslag is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met en rond een deur, zoals deurgrepen. U vindt in deze categorie deurkrukken op schild voor uw voordeur. Uit ons ruime aanbod kiest u gemakkelijk een deurkruk op schild die past bij de rest van uw huis.

Voordeurbeslag vormen en kleuren

Deurbeslag op schild bestaat uit een deurkruk en een slot. U kunt daarbij kiezen uit verschillende formaten schild, zoals ovaal of rechthoekig. Ook heeft u keuze uit verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor mat zwarte voordeurbeslag. Mat zwart is een trend op wonen gebied. Daarnaast vindt u bij ons natuurlijk zilverkleurig voordeurbeslag. Dit is zowel in een geborstelde als gepolijste variant verkrijgbaar. Ons zilverkleurige voordeurbeslag is veelal van RVS. Ook goudkleurig voordeurbeslag vindt u in onze collectie. Al onze voordeurbeslag op schild is van het merk Intersteel. 

Voordeurbeslag met SKG keurmerk

Het voordeurbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermt tegen het uitrekken en uitboren van de cilinderkern. Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw. Het veiligheidsbeslag is daarnaast SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat. Ook voldoet deze set voordeurbeslag aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). U kunt er dus zeker van zijn dat ons voordeurbeslag op schild voldoet.