Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Meubelgrepen

Meubelgrepen zijn net als meubelknoppen te gebruiken om uw meubels op te leuken of af te maken. Ook voor uw keukenkasten kunt u de grepen als keuken handgrepen gebruiken. Bekijk snel ons aanbod.

Waarom meubelgrepen

Wanneer u thuis een meubelstuk heeft staan waarvan de grepen aan vernieuwing toe zijn of niet meer passen bij de rest van uw interieur, dan zijn losse meubelgrepen ideaal om aan te schaffen. Losse meubelgrepen of meubelknoppen zijn een snelle, leuke en betaalbare manier om meubels een nieuwe uitstraling te geven. En dat is nog niet alles! Al ons meubelbeslag, zoals deze meubelknoppen, kunt u laten aansluiten bij ons deurbeslag en raambeslag.

Antieke, mat zwarte en leren meubelgrepen

Om u een indruk te geven van onze collectie vindt u hieronder een paar voorbeelden. Strakke meubelgreep van chroom en ebbenhout, Antieke meubelgreep van smeedijzerZwarte en mat zwarte meubelgrepen, Half gebogen greep van chroom en ebbenhout, Rechte handgreep van messing, Meubelgreep van leer en RVS meubelgreep

Meubelgrepen voor uw keuken

Met deze meubelgrepen kunt u uw meubels personaliseren, maar ook bijvoorbeeld keukenkastjes. Zo maakt u uw keuken uniek. Kies bijvoorbeeld kastgrepen in dezelfde stijl als details in de rest van uw woning. Match bijvoorbeeld landelijk met antiek of modern met strakke meubelgrepen. Mocht u er niet helemaal uitkomen, dan helpen wij u graag met persoonlijk advies!

U heeft al een meubelgreep vanaf €1,20! U kunt de producten heel gemakkelijk bestellen in onze webshop. Maak een account aan, maak de betaling gereed en u heeft uw product de volgende dag al in huis!