"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Deurkrukken op schild

Voor uw deuren binnen bieden wij, net als voor buitendeuren, deurkrukken op schild. Uit ons ruime aanbod kiest u gemakkelijk een deurkruk met schild die past bij de rest van uw huis.

Waarom deurkrukken op schild

Deurkrukken op schild hebben, in vergelijking met deurkrukken op rozetten, een lang schild met of zonder slot. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten. Naast dat een deurkruk op schild dus enorm praktisch is, kunt u ook kiezen uit uw favoriete kleur. U heeft namelijk keuze uit goudkleurige deurkrukken op schild (messing gelakt), Zilverkleurige deurkrukken op schild (Chroom, Nikkel of RVS) of u kunt kiezen voor zwarte deurkrukken op schild. Niet alleen bieden wij veel verschillende formaten, stijlen en kleuren, ons materiaal voldoet aan de laatste eisen, zoals een SKG*** keurmerk, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat. Ook voldoet dit deurbeslag aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). U kunt er dus zeker van zijn dat onze deurkrukken op schild voldoet. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl