Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 20% korting op alle deurkrukken!

Aluminium

5 van 5

Hier vindt u alle aluminium deurkrukken uit ons assortiment voor uw binnendeuren. Dit zijn goedkope deurkrukken die passen in elk interieur: strak, modern en stoer. U heeft er al een paar vanaf 14 euro.

U kunt voor aluminium deurkrukken kiezen om één stijl aan te houden in uw huis. De meeste huizen worden tegenwoordig nieuw opgeleverd met aluminium deurbeslag. Daar moet u van houden. De deurkrukken hebben een modern uiterlijk. Dit komt doordat deze deurkrukken zilverkleurig zijn en vaak in strakke vormen worden aangeboden. Aluminium deurkrukken passen daarom goed in een interieur met veel glas, leer, glans en andere moderne en strakke meubels. Ook passen zilverkleurige deurkrukken goed in een wit interieur.

Deze aluminium deurkrukken zijn goedkoop, maar daarnaast ook erg sterk. Aluminium is slijtvast en bestendig tegen corrosie. Dit aluminium deurbeslag heeft daardoor een lange levensduur. De aluminium deurkrukken zijn van het merk Intersteel en zijn er in verschillende soorten en maten, zoals plat gebogen, met een rechte hoek van 90 graden , in een vlinder vorm of rond. De aluminium deurkrukken worden per paar geleverd, zijn erg licht en makkelijk te onderhouden.

Mocht u toch nog vragen hebben over de aluminium deurkrukken, stel dan gerust uw vraag aan de klantenservice. Zij geven u graag advies op maat.