Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Deurstoppers

Deurstoppers

Om uw deuren en muren zo netjes mogelijk te houden is het gebruik van deurstoppers soms verstandig. Deze deurstoppers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en met diverse montagemogelijkheden. Zilverkleurig, goudkleurig of mat. Bij elke stijl hebben wij bijpassende deurstoppers. 

Losse deurvastzetter

Een deurstopper kan ook dienen als losse deurvastzetter. Heeft u een ruimte waar u graag uw deuren open houdt, omdat u misschien vaak in en uit loopt? Dan is een deurstopper ideaal! Bij DeKrukSPecialist vindt u RVS deurstoppers. RVS staat voor kwaliteit. U kunt er vanuit gaan dat deze deurstoppers een lange levensduur hebben. Ook verkopen wij deurstoppers van van chroom en smeedijzer. Oftewel, zilverkleurig of zwart. Smeedijzer geeft een product een klassiek uiterlijk. Ook in landelijke woningen is smeedijzer goed toe te passen. Ook zijn ze verkrijgbaar in messing. Dit geeft een luxe uitstraling aan uw woning. 

Deurstopper recht of rond

Tot slot heeft u keuze uit deurstoppers die bevestigd worden op de vloer en die geplaatst worden aan de wand. De modellen die geschikt zijn voor de vloer zijn rond en hebben veelal een rubberen ring. De modellen voor op de muur zijn vaak langwerpig. Ook dit zijn deurstoppers met rubber. Wij leveren alle verianten met montage materiaal en een handleiding. 

Bestelt u vandaag nog voor 15:00 dan wordt het product morgen geleverd! Mocht u het toch moeilijk vinden een keuze te maken uit onze deurstoppers, dan helpen wij u graag met het maken van een keuze. Neem gerust contact op met onze klantenservice op het nummer (+31) 0512 30 14 31