Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Binnendeurbeslag

Binnendeurbeslag online bestellen

Bestel uw binnendeurbeslag van Intersteel en Wallebroek online bij DeKrukSpecialist.nl. Hier vindt u de mooiste en hipste binnendeurbeslag, zoals een zwarte deurgreep, een mat zwarte deurkruk, een RVS deurgreep en messing meubelgrepen. Wie de merken Intersteel en Wallebroek kent, weet dat u kwaliteit in huis haalt.

Binnendeurbeslag en buiten- en meubelbeslag op elkaar afstemmen

DeKrukSpecialist zegt het al; wij zijn specialist in alles wat met (deur)krukken te maken heeft. Als u door onze webshop klikt komt van dezelfde collectie verschillende producten tegen. Zo maken we het mogelijk om deurbeslag, meubelbeslag en meer op elkaar af te stemmen. Dit wil zeggen dat u het beslag voor binnen kunt combineren met het buitendeurbeslag,etc. Zo zorgt u ervoor dat alles in uw huis afgestemd is op elkaar. Een voorbeeld is de collectie "Idyllique" van het merk Wallebroek, welke bestaat uit smeedijzeren producten. Een greep uit de producten die u kunt vinden onder het kopje 'binnendeurbeslag' op de webshop staat hier onder opgesomd.

Binnendeurbeslag met rozet of schild

Ons aanbod voor deurbeslag voor binnen en voor buiten is groot. Dat is de reden dat we de producten hebben onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals 'binnendeurbeslag'. Bij binnendeurbeslag is de keuze al reuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit deurkrukken op rozet en deurkrukken op schild. Het verschil hier tussen is dat een rozet klein en rond is en een schild langwerpig.

Deurgrepen voor binnen

Deurgrepen zijn grepen die u vastpakt, maar waar u geen deur mee kunt openen die in een slot is gevallen. Deurgrepen worden veelal gebruikt bij schuifdeuren, meubels, keukens of deuren die achteraf op slot moeten vallen. Ook knopkrukken hebben deze functie. Deurgrepen of knopkrukken kunt u ook gebruiken voor meubels. Naast de functionaliteit kan een meubel hierdoor ook erg opknappen. U kunt een meubel een hele andere uitstraling geven door middel van een andere greep of knop.

Schuifdeursystemen voor binnen

Tegenwoordig zien we weer veel schuifdeuren de revue passeren. Schuifdeuren vragen om specifiek deurbeslag. Ook daar hebben we een collectie voor samengesteld, die bestaat uit schuifdeursysteem of schuifdeurkommen van eveneens de merken Intersteel en Wallebroek.

Bij de meeste binnendeurbeslag is een foto of video toegevoegd, die u de afmetingen en specificaties laat zien. Klik op onze subcategorieën om naar één van de producten te gaan. Heeft u desondanks nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.