Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting op alle deurkrukken!

Meubelbeslag

Het meubelbeslag van DeKrukSpecialist laat zich veelzijdig toepassen. Gebruik ze bijvoorbeeld voor uw keukenkasten, uw meubelstukken in de woonkamer of uw winkelinrichting. U heeft keuze uit meubelgrepen, meubelknoppen en meubelsloten van het merk Intersteel. In kleuren zoals matzwart en goud en materialen zoals chroom.


Waarom meubelbeslag kopen?

Wilt u een andere sfeer geven aan uw woning, zonder een hele verbouwing in te gaan? Dan kan ander meubelbeslag een oplossing zijn. Denk aan een keuken waarbij de keukengrepen worden vervangen in kastgrepen naar uw eigen smaak. Dit kan een groot verschil maken in sfeer. Misschien woont u in een huurwoning en mag u geen aanpassingen doen aan uw woningen, ook dan is het aanpassen van uw meubelbeslag een uitkomst om toch uw eigen smaak aan de woning te geven. Meubelbeslag hoeft niet duur te zijn. Wij verkopen goedkoop meubelbeslag online. De prijzen starten al bij 7,50 Euro.


Intersteel meubelbeslag

Meubelknoppen zijn vaak rond of vierkant of in een vorm van een paddenstoel. U kunt ze bevestigen aan uw meubelstuk met een achterplaat of zonder achterplaat. Een meubelknop is vaak wat kleiner en minder breed als een meubelgreep.
Meubelgrepen, of keukengrepen, zijn langwerpig. U kunt kiezen uit een t-vorm, een meubelgreep met hoek, een halfgebogen meubelgreep of een ronde greep. Daarnaast kunt u kiezen uit een komgreep en schelpgrepen van smeedijzer en lus grepen van leer. Tot slot hebben we grepen die speciaal bedoeld zijn voor lades. Voor de bevestiging kunt u kiezen uit grepen met een voet of zonder voet. Wilt u gaan voor iets anders? Dan hebben we ook nog een meubelgreep in vorm van een lepel.


Meubelbeslag nostalgische en industrieel

Voor een nostalgische meubelgreep bent u hier op het juiste adres. Zo kunt u kiezen uit oud grijze meubelgrepen met bijvoorbeeld een ring of buikplaat. Of u kunt kiezen uit een antieke handgrepen in vorm van een strik en in een roestige kleur.
Dus heeft u een woning met een klassiek landelijke uitstraling dan is dit de categorie voor u. Landelijke knoppen of kastgrepen met speciale ontwerpen. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van smeedijzer. U vindt ze in de kleur matzwart, wat een stoer uiterlijk geeft aan uw meubelstuk.


Leren meubelgrepen

Tegenwoordig krijgen we veel vraag naar leren meubelgrepen. Een combinatie van hout en leer wordt bijvoorbeeld veel gekozen. Onze grepen zijn gemaakt van leer en nikkel in matzwart, bruin of zandkleur. U kunt er voor kiezen om een lus greep te bevestigen of juist een brede greep van leer op uw kast of deur.