"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Raamsluitingen

Bij DeKrukSpecialist zijn raamsluitingen en raamkrukken verkrijgbaar gemaakt van meerdere materiaalsoorten, maar ook in bijzondere designs zoals een T-model. Ruime keuze uit designs, passend bij iedere interieurstijl.
Raamsluitingen gebruikt u voor ramen die naar buiten of naar binnen opendraaien. Ook kunt u een sluitplaat gebruiken. Ons aanbod in raamsluitingen is uitgebreid.

Waarom een raamsluiting

Deze vraag is niet zo moeilijk te beantwoorden. Zo blijft de koude of warme lucht buiten. Daarnaast hebben onze raamsluitingen, met een SKG keurmerk, de functie om ramen zo goed mogelijk gesloten te houden voor inbrekers. Onze raamsluitingen voldoen aan de eisen van het politie 'Keurmerk Veilig Wonen'.

 Welke raamsluiting?

Heeft u al nagedacht over welke soort sluiting u graag zou wilen hebben voor uw ramen? Wanneer u uw ramen vrijwel nooit op een kier laat staan, dan is een raamsluiting zonder nok een prima optie. Wilt u uw raam wel af en toe op een kier dan raden wij een raamsluiting met nok aan. Het raam is dan namelijk nog wel vergrendeld met de raamsluiting. Wilt u het liefst uw ramen op sloten kunnen doen met een sleutel (die geldt voor het hele huis)? Dat kan met een raamsluiting met cilindersluiting.
Natuurlijk kunt u naast de verschillende functies ook kiezen voor verschillende stijlen, materialen en kleuren. Te denken aan zwarte raamsluitingen, messing met ebbenhout, gelakt messing, mat chroom en smeedijzer. U vindt in onze webshop ook deurbeslag in dezelfde stijlen en materialen.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl