Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Schuifdeurkommen

Schuifdeurkommen zijn er om schuifdeuren in of langs de muur te laten schuiven. Of gebruik schuifdeurkommen om lades of kastdeuren te openen. U heeft keuze uit ronde, vierkante en ovale kommen.

Het gebruik van schuifdeurkommen

Schuifdeuren zijn niet alleen prachtig, ook nog eens heel erg praktisch. Zeker met goed deurbeslag, zoals een schuifdeurkom. Gelukkig biedt DeKrukSpecialist.nl dit soort deurbeslag. Als u kiest uit één van onze deurgrepen, kiest u voor een greep die mooi verzinkt is in de deur. Dit zorgt voor een stevige greep, waarmee u gemakkelijk een zware schuifdeur kunt openen. Met onze schuifpui deurkommen creëert u een bepaalde sfeer in het huis. De deuren krijgen een speciaal tintje. Met bijvoorbeeld een smeedijzeren matzwarte kom zorgt u voor een romantische sfeer in een oud of nieuw huis.

Verschillende schuifdeurkommen

U kunt kiezen uit verschillende formaten schuifdeurkommen. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Zo hebben wij RVS schuifdeurkommen, maar ook bijvoorbeeld van smeedijzer. De meeste schuifdeurkommen uit ons assortiment vallen geheel in de deur. Natuurlijk krijgt u montagemateriaal bij uw bestelling. Ook zit hier een montage handleiding bij. Net als al het andere beslag van het merk Interstaal, krijgt u 10 jaar garantie op het product. Door het materiaal RVS garanderen wij echter een lange levensduur van onze schuifdeurbeslag.