"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Schuifdeurkommen

Schuifdeurkommen zijn er om schuifdeuren in of langs de muur te laten schuiven. Of gebruik schuifdeurkommen om lades of kastdeuren te openen. U heeft keuze uit ronde, vierkante en ovale kommen.

Het gebruik van schuifdeurkommen

Schuifdeuren zijn niet alleen prachtig, ook nog eens heel erg praktisch. Zeker met goed deurbeslag, zoals een schuifdeurkom. Gelukkig biedt DeKrukSpecialist.nl dit soort deurbeslag. Als u kiest uit één van onze deurgrepen, kiest u voor een greep die mooi verzinkt is in de deur. Dit zorgt voor een stevige greep, waarmee u gemakkelijk een zware schuifdeur kunt openen. Met onze schuifpui deurkommen creëert u een bepaalde sfeer in het huis. De deuren krijgen een speciaal tintje. Met bijvoorbeeld een smeedijzeren matzwarte kom zorgt u voor een romantische sfeer in een oud of nieuw huis.

Verschillende schuifdeurkommen

U kunt kiezen uit verschillende formaten schuifdeurkommen. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Zo hebben wij RVS schuifdeurkommen, maar ook bijvoorbeeld van smeedijzer. De meeste schuifdeurkommen uit ons assortiment vallen geheel in de deur. Natuurlijk krijgt u montagemateriaal bij uw bestelling. Ook zit hier een montage handleiding bij. Net als al het andere beslag van het merk Interstaal, krijgt u 10 jaar garantie op het product. Door het materiaal RVS garanderen wij echter een lange levensduur van onze schuifdeurbeslag.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl