Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 20% korting t/m 20 mei!

Deurklopper

Een speciale deurklopper, die uw voordeur helemaal afmaakt? Die hebben wij. Een deurklopper in vorm van een hand, met een afdruk van een leeuw, maar ook een zwarte ronde klopper die overal bij past. U vindt ze bij DeKrukSpecialist.nl

Deurklopper terug van weggeweest

Een deurklopper is weer terug van weggeweest. Vroeger werden ze gebruikt om te laten weten dat je als bezoeker voor de deur stond. Elektriciteit heeft er voor gezorgd dat de deurbel populairder werd. Toch zie je tegenwoordig weer veel huizen met dit jaren 30 deurbeslag. Een deurklopper wordt veel toegepast op klassieke en landelijke woningen. Als u van een vintage en klassieke stijl houdt is de deurklopper een echte eyecatcher op de uw voordeur!
Bij het aanschaffen ervan hoeft het natuurlijk niet te betekenen dat de elektronische deurbel moet verdwijnen, die kunt u er altijd naast houden.

Is uw huis of voordeur helemaal geschikt voor een deurklopper? Dan vindt u bij ons een paar 'gewone' deurkloppers, die bij vele stijlen huizen passen, maar u vindt bij ons ook bijzondere deurkloppers. Deze deurkloppers maken onderdeel uit van een bepaalde collectie deurbeslag. Koopt u meerdere producten uit deze lijn, dan bent u verzekerd van een huis waarbij alle deurbeslag op elkaar afgestemd is. Denkt u aan deurklinken en deurgrepen. Onze ronde deurkloppers zijn erg populair. Deze deurkloppers zijn van het merk Intersteel en zijn gemaakt van robuuste messing. Ze zijn voorzien van schroefgaten. Wij leveren altijd bevestigingsmateriaal voor montage.