Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10 % korting op alles

Zwart

32 van 32

Bent u van plan een schuifdeur te plaatsen? Zwart schuifdeurbeslag kan een schuifdeur of loftdeur helemaal afmaken. Onze mat zwarte schuifdeursystemen zorgen voor een stoere, robuuste look die goed past bij een landelijke en klassieke woning.

Waarom zwarte schuifdeurbeslag?

Onze webshop bestaat uit vele soorten zwart deurbeslag. De zwartkleurige schuifdeursystemen zijn stalen systemen die een mat zwarte poedercoating hebben gekregen. Mat zwart is een interieurtrend die we veel zien tegenwoordig. Ons gehele assortiment bestaat uit (mat) zwart beslag. Met een schuifdeur in een zwarte kleur kunt u meedoen aan deze trend. Plaats bijvoorbeeld een houten schuifdeur met zwarte schuifdeurbeslag in een karakteristieke woning. Hierdoor krijgt de woning een robuurste en landelijk sfeer die momenteel erg in is.

Set zwart schuifdeurbeslag

Het schuifdeurbeslag is gemakkelijk en eenvoudig te monteren. DeKrukSpecialist kan dit fraaie stalen schuifdeursysteem in verschillende vormen leveren, namelijk: hangrollen met open wiel, spaakwiel, spijlvorm etc.
In een set zwart schuifdeurbeslag komt u bijvoorbeeld het volgende tegen:
 

  • Twee stalen rails van 100cm
  • Twee gelagerde stalen hangers
  • Twee stalen deurstoppers
  • Afstandhouders voor op de deur
  • Schuifdeur vloergeleider
  • Bevestigingsmateriaal

 

Deze set bevat alles wat u nodig heeft om een schuifdeur te maken. Het enig wat u nog moet doen is een deur kopen. Dit schuifdeurbeslag heeft een maximum draagkracht van 100 kg. Dit is waar u op moet letten bij het kopen van een deur. Bij zwarte schuifdeurbeslag zou een houten deur erg mooi passen. De hangrollen die in de set zitten bevestigt u vervolgens aan deze deur. De deur kan vervolgens goed geleid worden door de stalen rails en de vloergeleider. De deurstoppers en afstandhouders zorgen er verder voor dat uw schuifdeuren of loftdeuren goed worden geleid.