Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting!

Huisletters en huiscijfers

U kunt niet meer zonder een opvallend huisletter of huiscijfer op uw huis tegenwoordig. Bij ons vindt u huisletters en huiscijfers van hoge kwaliteit. U heeft bij ons keuze uit een ruim assortiment huiscijfers en huisletters. Van zwarte of goudkleuige tot roesvast stalen huisnummers. Wij hebben voor ieder type huis iets geschikts!

Iedere woning in Nederland heeft daarom een huisnummer nodig. Klassiek of modern, mat of glanzend, een huisnummer kopen hoeft niet saai te zijn. Wij bieden goedkope naambordjes, RVS huisnummers, grote huisnummers en meer bij DeKrukSpecialist.nl. Ons aanbod in huisletters bestaat uit grote en kleine huiscijfers. 

Matzwarte huisletters en meer kleuren 

Niet alleen heeft u keuze uit verschillende afmetingen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Tegenwoordig wordt er veel mat zwart buitendeurbeslag gebruikt. Uiteraard hebben wij ook mat zwarte huisletters van chroom of mat zwartehuisletters van RVS. Naast matzwart hebben wij ook mat zilver. Dit zijn onze chroom matte huisnummers. Ook onze roestvast staal geborstelde huisnummers hebben een matte uitstraling en zijn zilver van kleur. Bent u meer van het goud, dan hebben wij ook iets voor u. Onze goudkleurige huiscijfers zijn gemaakt van Messing titaan PVD.  U bestelt al een huisletter vanaf een bedrag van €17,50.

Een huisletter plaatsen

Een groot huiscijfer of huisletter is zowel voor u als voor anderen een handig accessoire. De ideale hoogte voor het plaatsen van een huisnummer is op ooghoogte naast de voordeur of garage. Eventueel kunt u er voor kiezen ook nog een huisnummer te plaatsen op de brievenbus of naast uw oprit.Heeft u vragen over welk huisnummer het beste past bij de stijl van uw huis, voor welke hoogte en dikte u het beste kan kiezen of over het bevestigen van uw huisletter? Onze klantenservice kan u helpen met al deze vragen. Bel dan (+31) 0512 30 14 31