Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Nu 10% korting op alle deurkrukken!

Schuifdeursystemen

Creeër uw eigen schuifdeur op maat met onze schuifdeursystemen. Zo creëert u extra ruimte en dit geeft een stoer, landelijk en sierlijke uitstraling.

Wat is een schuifdeur

Tegenwoordig worden schuifdeuren veel gespot in interieurstyling. Zo zijn de schuifdeursystemen van Intersteel al gespot op het tv programma van Vtwonen verbouwen of verhuizen.  Een schuifdeur maakt van twee ruimtes een geheel of juist niet. Bij een binnendeur houdt u normaal gesproken rekening met de uitzwaai, maar dat is bij een schuifdeur niet nodig. Naast dat een schuifdeur sfeervol is, is het dus ook heel praktische. U kunt de schuifdeuren langs de wand laten schuiven of tussen twee wanden laten verdwijnen. Dit laatste wordt ook wel kamer-ensuite genoemd. Bij ons kunt u kiezen uit een antieke schuifdeursysteem wat een verroeste/antieke uistraling heeft, een zwart schuifdeursysteem wat een stoer en landelijk effect geeft aan uw woning of RVS geborstelde schuifdeursysteem wat een moderne uitstraling heeft. 

Hoe bevestig ik een schuifdeursysteem

Één set schuifdeurbeslag is geschikt voor één deur. Het schuifdeurbeslag bestaat meestal uit:

  • twee stalen reails van 100 cm,
  • twee gelagerde stalen hangers,
  • twee stalen deurstoppers,
  • afstandhouders voor op de deur
  • schuifdeur vloergeleider
  • bevestigingsmateriaal.

 

Zoals u kunt lezen levereren wij bevestigingsmateriaal bij het beslag. Ook krijgt u een handleiding. De schuifdeursystemen hebben een maximum draagkracht van 100kg en is eenvoudig te monteren. Het materiaal wat bij deze complete set zit is gemaakt van geborsteld roestvast staal. Met het doorontwikkelde railsysteem van onze schuifdeursystemen opent u de deuren heel eenvoudig. Verder bieden wij schuifdeurbeslag in verschillende kleuren, zoals mat zwart, antiek (roest kleur) en RVS geborsteld. Zo past er altijd een systeem bij uw inrichting. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schuifdeursysteem in een mat zwarte poedercoating bij een houten schuifdeur voor een landelijke en stoere uitstraling. Of u kiest voor onze stalen schuifdeur systeem bij een moderne uitstraling. Zo maakt u een schuifdeur op maat.