"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Antiek hang- en sluitwerk

Antiek hang- en sluitwerk

 

Woont u in een jaren 30 woning? Heeft u een oude woning gekocht waarvan u de oude elementen wilt behouden en versterken? Of kiest u er bewust voor om uw moderne woning een klassieke en antieke inrichting te geven? Onderschat dan niet de kracht van uw hang- en sluitwerk. Oftewel het deurbeslag. Vaak wordt het deurbeslag, raambeslag, etc. vergeten bij het inrichten van een woning. Dit is zonde. Deurkrukken en raamkrukken geven uw woning juist de sfeer die u zoekt. U kunt namelijk een houten deur voorzien van zilverkleurig deurbeslag van RVS, dan wordt dit een moderne deur. Geeft u dezelfde houten deur een mat zwarte of gouden deurkruk, dan ziet de deur er direct klassiek en antiek uit. Onder antiek kunt u het volgende verstaan: zwart, mat-zwart, roestkleurig en gesmeed hang- en sluitwerk, en deurbeslag met bijzondere vormen. 

Onze artikelen zijn nieuw. Het is dus geen daadwerkelijk oud hang- en sluitwerk. 

Antiek binnendeurbeslag

Antiek binnendeurbeslag gebruikt u binnenhuis. U gebruikt dit beslag voor uw binnendeuren en schuifdeuren. U vindt hier artikelen zoals antieke deurkrukken, deurgrepen, schuifdeur elementen, deurespagnoletten en knopkrukken.

 

Antiek buitendeurbeslag

Antiek buitendeurbeslag bevat alles wat u nodig heeft om ook buiten uw deuren te voorzien van een antieke greep. Wilt u zelfs uw brievenbus en huiscijfer laten aansluiten bij de rest van uw woning, dan kunt u ook daar antieke alternatieven in zoeken.

 

Antieke meubelgrepen

Wat betreft de inrichting van uw woning hoeft u geen drastische veranderingen te doen. U kunt uw oude meubels een nieuw leven geven met antieke meubelgrepen.

 

Antiek raambeslag

Raambeslag is uiteraard voor uw ramen. Hoewel men hier nooit veel aandacht aan besteed, kan een karakteristiek raam natuurlijk wel een eyecatcher worden wanneer u er extra aandacht aan besteed in de vorm van raamsluitingen, raamkrukken of raampennen.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl