"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Stijlen

Voor verschillende stijlen woningen hebben wij alvast voor u alle artikelen verzameld. Zo kunt u ook op stijl zoeken naar deurbeslag, wat u woning helemaal af zal maken. 

Stijlen DeKrukSpecialist.nl

Woont u in een jaren 30 woning? Kiest u er voor om uw moderne woning een klassieke inrichting te geven? Of wilt u uw woning opknappen met moderne en strakke elementen? Oftewel, heeft u een bepaalde stijl die u door wilt trekken in uw woning? Onderschat dan niet de kracht van uw deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag, etc. Deurkrukken en raamkrukken kunnen uw woning afmaken. Zo zijn er voor verschillende stijlen verschillende soorten deurbeslag te verkrijgen. Modern en strak, landelijk en klassiek of vintage, antiek en retro. 

 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl