"De Kruk Specialist, specialist in Deurbeslag en meer. "

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Insteekgrendels

Wilt u uw huis op een relatief eenvoudige manier tegen inbraak beveiligen? Dan zijn insteekgrendels geschikt. U gebruikt ze als extra slot voor uw raam of deur. Wij verkopen insteekgrendels in diverse afwerkingen.

Insteekgrendels plaatsen

Insteekgrendels kunt u zien als een gemakkelijk soort beveiligingsbeslag. Dit komt doordat u deze grendels gemakkelijk kunt monteren. U plaatst insteekgrendels tussen een deur en een kozijn. Insteekgrendels bestaan uit een slotplaat met een slotkast, slotpennen en een sierplaatje. Deze plaatst u op de deur. Het afdekplaatje bevat contragaten. Deze plaatst u op het kozijn. De grendels kunt u, naast de originele sluiting van uw deur of raam, gebruiken als extra slot.

Insteekgrendels van Intersteel

Onze insteekgrendels komen uit de collectie veiligheidsbeslag van Intersteel. Het veiligheidsbeslag van Intersteel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit. Daarnaast is het SKG gekeurd, wat betekent dat het om inbraakwerend beslag gaat. Ook draagt het veiligheidsbeslag bij aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Dit zorgt voor een veilig gevoel.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. ...

>> Lees meer

Over DeKrukSpecialist.nl

DeKrukSpecialist.nl is specialist in deurbeslag voor binnen en buiten zoals deurgrepen, deurkrukken en deurknoppen. Maar ook veiligheidsrozetten, kierstandhouders en veiligheidsschilden kunt u bij ons vinden. Verder kunt u denken aan brievenbussen, camera's, huisletters en briefplaten. Ook voor ramen bieden wij beslag, zoals raampennen en raamespagnoletten.  Uw meubels kunne...

Meer over dekrukspecialist.nl