Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 150,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

LET OP! DOOR DE ENORME DRUKTE KAN UW BESTELLING VERTRAGING OPLOPEN. MOCHT U EEN SPOED ORDER HEBBEN DAN KUNT U DIT AANGEVEN BIJ DE OPMERKINGEN.

Deurgrepen buitendeur

Hier vindt u een ruim aanbod van deurgrepen voor uw buitendeur. Deze handgrepen zijn speciaal voor voordeuren. Wilt u uw deur een fraaie uitstraling geven die past bij uw huis en bij uw eigen smaak? Onze deurgrepen zijn modern en strak en gemaakt van geborsteld RVS. Met keuze uit meerdere materialen zit er altijd een geschikte deurgreep bij voor uw buitendeur. Allemaal zijn ze gemaakt van roestvast en kwalitatief materiaal.

Een deurgreep voor buiten kopen

Een geschikte deurklink voor buiten? U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment. Roestvast stalen/kunststoffen deurgreep, rechte deurgreep, een deurgreep in U-vorm of een strakke deurgreep? Ons aanbod bestaat uit heel veel verschillende formaten deurgrepen. Ze zijn per één verpakt en allemaal van kwalitatief materiaal. Zo zijn ze gemaakt van roestvast staal, dus blijven met elk weertype mooi. Heeft u toch een klacht? U krijgt 10 jaar garantie op alle producten van DeKrukSpecialist.nl.